Hoe selecteer ik de kleur van de verlichting op
de zijpanelen van mijn MY.T LIGHTS-apparaat?

Als u uw apparaat wilt afstemmen op de sfeer van uw interieur of op uw stemming, kunt u uit 10 vooraf ingestelde lichtkleuren kiezen.

U kunt ook de onderstaande stappen volgen:

1. Druk de knop Reset filter meermaals kort in totdat u de gewenste kleur heeft bereikt
  2. Er bestaat ook een modus met automatische afwisseling van de 10 kleuren. Deze wordt geactiveerd zodra u de kleur rood bereikt
  3. 3. Om de verlichtingsmodus te stoppen, drukt u gewoon opnieuw op de knop Reset filter.