Mijn apparaat werkt niet. Wat moet ik doen?

Ongeacht het model van uw SPECIAL.T-apparaat moet het tijdens het eerste gebruik of na een filterwissel uit- en weer aangezet worden. Klik hieronder op het model van uw apparaat voor een video waarin dit proces wordt uitgelegd:

Image
MASTER.T
Image
MY.T LIGHTS & CHROME
Image
(NEW) MINI.T
Image
CLASSIK.T

Of volg de stappen die hieronder worden beschreven:

Werking van het apparaat

1. Sluit het apparaat aan en verwijder de beschermkap aan de achterkant van het apparaat.
  2. Vul het waterreservoir tot boven met vers drinkwater (zonder de waterfilter te plaatsen) en plaats deze op uw apparaat.
  3. Zorg dat er geen capsule in de extractiekop van uw apparaat zit, sluit het apparaat aan, druk op ON en plaats uw kopje op de basis..
  4. Druk de " T.-knop " zo vaak in als nodig om een kopje te vullen (dit kan tot 2 minuten duren). Zodra het apparaat klaar is voor gebruik, stopt de pomp vanzelf.

De waterfilter vervangen of voor het eerst plaatsen

1. Verwijder en leeg het reservoir, plaats een nieuwe filter en vul vervolgens het reservoir tot halverwege met vers drinkwater.
  2. Kantel het reservoir lichtjes van links naar rechts om luchtbellen in de filter te verwijderen, vul het daarna helemaal tot boven en plaats het in het apparaat.
  3. Plaats een kopje op de basis, druk de" T.-knop " zo vaak in als nodig om 2 kopjes te vullen en giet het reservoir vervolgens leeg om de filter om te spoelen.
Tijd voor een kopje thee!