Ik ben niet tevreden met de producten die ik heb ontvangen.
Wat moet ik doen?

De kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze leden zijn uiterst belangrijk voor ons en we stellen dan ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat elk kopje thee een speciaal moment is.

Onder onze kwaliteitsgarantie voldoet slechts 1% van de beste wereldproductie aan onze selectiecriteria

Onze apparaten zijn ontworpen voor een infusie die tot op de graad en seconde nauwkeurig is, voor een perfect kopje thee met één druk op de knop.

Wat als ondanks deze zorgvuldigheid een van onze producten niet volledig aan uw verwachtingen voldoet?

Over welk product u ook ontevreden bent, onze Theespecialisten hebben een oplossing!

Heeft u een probleem met uw SPECIAL.T-apparaat?

Onze Theespecialisten stellen samen met u een eerste diagnose en vragen u bepaalde handelingen uit te voeren. Zorg dat u bij uw apparaat staat wanneer u de T. Club opbelt. Als het probleem niet via de telefoon kan worden opgelost en binnen de garantie van 2 jaar valt, regelen we dat uw apparaat wordt omgeruild. Registreer uw apparaat in uw account om snel een oplossing voor uw probleem te vinden.

Heeft u uw apparaat in een winkel gekocht (supermarkt, warenhuis, gespecialiseerde winkel)?

Onze Theespecialisten staan hoe dan ook voor u klaar! Als uit de online diagnose blijkt dat uw apparaat niet kan worden gerepareerd, vragen we u uw garantie geldig te laten verklaren in de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan.

Neem in elk geval even de tijd om uw SPECIAL.T-account aan te maken op onze site en uw apparaat te registreren om uw communicatie met de T. Club soepeler te laten verlopen.

Valt uw apparaat niet meer onder garantie?

Bel ons, we hebben een aanbieding voor u...

Bent u niet tevreden over onze thee of onze accessoires?

Wat de reden ook is, bijvoorbeeld een ontbrekend of defect product, de T. Club is slechts een telefoontje verwijderd. Onze Theespecialisten helpen u graag verder...

In geval van een bewezen defect wordt uw product omgeruild of vervangen en neemt SPECIAL.T de retourkosten op zich

Controle van de bestelde producten

Help ons onze diensten te verbeteren: controleer de ontvangen producten en neem snel contact op met de T. Club als u niet tevreden bent.