Hoe verhoog of verlaag ik de hoeveelheid
water voor elk kopje?

Met de functie MY CUP kunt u zelf de hoeveelheid water instellen die uw apparaat zal gebruiken voor uw SPECIAL.T.

1) De gewenste hoeveelheid water instellen

Houd de" T-knop" ingedrukt terwijl het water uit uw SPECIAL.T stroomt totdat u de gewenste hoeveelheid water heeft bereikt. Laat vervolgens de " T-knop" los: de hoeveelheid water is opgeslagen voor toekomstig gebruik.

2) SPECIAL.T zetten met de hoeveelheid water die u heeft ingesteld

Druk gewoon twee keer op de " T-knop " om de bereiding te starten in plaats van één keer. Nochtans hebben onze SPECIAL.T-experts voor elke theesoort een zekere hoeveelheid water bepaald die alle aroma's optimaal tot hun recht laat komen. Deze instelling wordt automatisch gebruikt wanneer u de " T-knop " één keer indrukt.

Heeft u al onze instructies gevolgd maar blijft u een bepaald probleem ondervinden?

Ga bij uw apparaat staan en bel ons op 0800 022 0333 van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 18:00.

Door uw apparaat bij uw account te registreren, kunnen we uw aanvraag gemakkelijker verwerken.