Ik ben mijn SPECIAL.T-wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Uw SPECIAL.T-wachtwoord bestaat uit ten minste 8 tekens. Het bevat letters (kleine letters EN hoofdletters) en cijfers. Kunt u het zich nog steeds niet herinneren?

Ga dan als volgt te werk:

U kunt uw wachtwoord wijzigen op de inlogpagina: klik gewoon op Wachtwoord vergeten? Voer vervolgens het e-mailadres in dat u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account. U ontvangt een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Klik op de link en voer een nieuw wachtwoord in. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, kunt u het vakje Onthoud me aanvinken voor wanneer u zich de volgende keer aanmeldt.

Heeft u de e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen niet ontvangen?

Weet u zeker dat u het juiste e-mailadres heeft opgegeven? Het moet overeenkomen met het e-mailadres dat u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw SPECIAL.T-account.

Zo niet, doet u de aanvraag opnieuw met het juiste e-mailadres. Soms komen bepaald e-mails terecht in de map met ongewenste e-mails of spam van uw e-mailsoftware.

Controleer of daar geen e-mail van SPECIAL.T is beland. (Voeg SPECIAL.T toe aan uw lijst met contactpersonen om er zeker van te zijn dat u al onze e-mails ontvangt.)

Heeft u na 10 minuten wachten nog steeds geen e-mail van SPECIAL.T ontvangen, zelfs niet in de map met ongewenste e-mail? Onze Theespecialisten helpen u graag verder.

Bel ons voor een snelle reactie op 0800 022 0333 van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, of neem desgewenst contact met ons op via chat of e-mail.