Gratis levering

SPECIAL.T by Nestlé SPECIAL.T by Nestlé

Hoe kan ik de sterkte van mijn infusie aanpassen?

Deze functie is alleen beschikbaar voor de volgende modellen: MY.T Chrome en MY.T Lights.

U kunt ook de onderstaande stappen volgen:

1. Zet het apparaat aan, plaats de SPECIAL.T-capsule in de aangegeven richting en druk de hendel omlaag
  2. Plaats een kopje op de basis van het apparaat.
  3. Druk op het min- of plusteken (-/+) om de sterkte van de thee aan te passen.
  4. 4. Let op: deze functie verandert de hoeveelheid thee in het kopje niet.
  5. Zodra u de gewenste sterkte heeft gevonden, klikt u op de knop TEA MASTER van uw apparaat.
Tijd om van uw kopje thee te genieten!